Jag är certifierad färg- och stilkonsult och hjälper dig att hitta de färger som du passar bäst i. Innan vi börjar så sätter vi oss ner tillsammans med lite fika och lär oss mer om färger. Nu är det öppet för bokningar till våren!

Färganalys

En färganalys kan få dig att se på färger på ett helt nytt sätt. Du lär dig vilka som är dina färger och som gör att DU syns och tar plats. Det är hållbart då man enklare undviker felköp. Dessutom är det väldigt roligt att få upptäcka helt nya färger.

Vi startar med fika och att jag berättar mer om varma och kalla färger och du får lära dig mer om de olika årstiderna. Därefter gör vi själva analysen på var och en i lugn och ro. Därefter sätter vi oss och tittar igenom de 4-5 plagg som du tar med i färger du tycker om och även de som "skaver". Vi tittar på mina färgkartor och diskuterar vilka färger som känns bäst för var och en.

I priset ingår även en personligt framtagen färgkarta med exakt din egna hud- hår- och ögonfärg samt exakt de färger som passar just dig. Totalt cirka 45 färger. Den levereras cirka sex veckor efter färganalysen.

Här kan du läsa mer om hur en färganalys går till!

PRISER OCH UPPLÄGG

Färganalys med dina personliga färger inklusive färgkarta.
.2.100:-/person vid grupp 4-5 pers.

Är man färre så finns det några datum man kan boka nedan.
Då tillsammans i en grupp på max 4 personer. Fler datum kommer inom kort!


25 april kl 18 - 4 platser (Fullbokat)
29 april kl 18- 4 platser (Fullbokat)
12 juni kl 18 - 4 platser (Fullbokat)

Fler datum kommer inom kort!

Färganalysen äger rum på LOBH Studios på Rosengatan 2 . Närmsta hållplats Linnéplatsen. Det beräknas ta cirka tre timmar.

ÖVRIGT

Jag bor i Göteborg så detta gäller i första hand i Göteborgsområdet men jag kan absolut resa en bit, så hör av dig så pratar vi om detta.

BOKNING

Skicka ett mail till margareta.hallin@50something.se

Företagsevent

Ett roligt event som för kollegorna närmre varandra!

Att prata om färgernas betydelse och hur det kan lyfta DIG och få dig att synas mer och ta plats är ett roligt sätt att umgås. Att veta ”sina färger” skapar dessutom en hållbar garderob och minskar felköpen.

Jag håller ett föredrag och anpassar längden och innehållet till vad ni önskar. Allra bäst gör sig föredraget med ett bildspel då man enklare kan ”placera sig själv” bland alla färger och toner men det går självklart även utan i en butik t ex där jag använder de kläder som finns.

När jag pratat en stund och delat med mig av massor av tips på hur man ska tänka så är det dags för workshop för de som önskar (max 25 personer). Alla tar med sig några plagg i färger man gillar och färger som inte känns bra. Vi delar in oss i grupper och tittar på hur färgerna påverkar oss och hur de ”rätta” färgerna kan lyfta oss. Jag går runt bland grupperna och delar med mig av tips. Här pratar vi främst om varma och kalla färger.

I eventet ingår även en 8-sidig folder med massor av tips som man får ta med sig.

Önskar du en föreläsning för en större grupp så gör jag självklart även det.


Hör av dig med ett mail till margareta.hallin@50something.se så ser vi hur vi kan anpassa så att det passar just er!

Jag ser fram emot att höra från dig