Om mig/Kontakt

Jag heter Margareta Hallin och är 57 år. Har arbetat med marknadsföring i resebranschen på olika sätt i mer än 30 år. Jag har alltid haft ett brinnande intresse för mode och stil och nu förverkligar jag min dröm om att få arbeta med min stora passion. Men jag har så många andra intressen som jag vill ska synas här. Är en bokslukare av stora mått, inredning ligger mig varm om hjärtat, tränar både styrketräning, golf och promenerar och älskar självklart att resa där en båtluff i Grekland är favoriten. Under senaste året har ytterligare ett stort intresse tagit plats, att sy och ändra kläder.

Runt 50 märkte jag att min stil förändrades. Helt plötsligt kändes mycket i min garderob inte lika självklart längre. Jag påbörjade en stilresa och önskade mig en stil som var mer ”klädd” men ändå hitta en rolig edge som gör det personligt. Om detta och mycket annat skriver jag om här på min blogg.

Önskar dig varmt välkommen och hoppas du ska trivas. Tveka inte att kontakta mig, antingen via Instagram @50something.se eller här via Kontakt.

Om du vill komma i kontakt med mig så når du mig på margareta.hallin@50something.se

Jag gör gärna samarbeten där vi tillsammans tittar på hur vi kan få ut så mycket som möjligt av detta, både via Instagram och bloggen. Jag är bred i mina intresseområden och är öppen för förslag.

___________________________________________________________________________________________________________________

REFERENSER

Female Founders for Fashion

Female Founders for Fashion, ett initiativ som grundats av varumärkena Akenberg, Shesize och Studio Heijne, anlitade Margareta Hallin för ett influencersamarbete under mars 2021.

Vi valde att samarbeta med Margareta då hennes målgrupp väl överensstämmer med våra respektive, och att hon har ett högt engagemang hos sina följare. I uppdraget ingick det att på Instagram köra både live och berätta om våra varumärken, samt göra stories och inlägg i flödet. Detta gjorde Margareta med bravur och vi kunde inte vara nöjdare med samarbetet och utfallet av det.

Såväl planeringen inför som uppföljningen efter avslutat samarbete var mycket bra och väldigt användbart. Särskilt statistiken över insatsen med räckvidd och interaktioner i samband med de olika insatserna (live, poster, händelser), var till stor nytta för oss.

Förutom att Margareta är väldigt professionell så är hon dessutom väldigt trevlig och smidig att ha att göra med. Vi kan därför varmt rekommendera henne!

För Female Founders for Fashion

Jenny Olsson
jenny@akenberg.com