Om mig

Jag heter Margareta Hallin och är 59 år. Har arbetat med marknadsföring i resebranschen på olika sätt i mer än 30 år och har alltid haft ett brinnande intresse för mode och stil och nu förverkligar jag min dröm om att få arbeta med min stora passion. Så i maj 2020 startade jag eget. Mitt företag heter Mer Marketing Hallin AB då det har flera ”ben.

• Digitala sykurser, sömnad och försäljning av symönster
• Färganalyser, företrädesvis i grupper för butiker och företag men även för privatpersoner om tid finns.
• Konsult inom social medier
• Samarbeten på mitt Instagramkonto @50something.se

Förutom mitt företag så är jag en bokslukare av stora mått, inredning ligger mig varm om hjärtat, tränar både styrketräning, golf och promenerar och älskar självklart att resa där en båtluff i Grekland är favoriten.

Runt 50 märkte jag att min stil förändrades. Helt plötsligt kändes mycket i min garderob inte lika självklart längre. Jag påbörjade en stilresa och önskade mig en stil som var mer ”klädd” men ändå hitta en rolig edge som gör det personligt. Om detta och mycket annat berättar jag mer om på mitt Instagramkonto.

Önskar dig varmt välkommen och hoppas du ska trivas. Tveka inte att kontakta mig, antingen via Instagram @50something.se eller på margareta.hallin@50something.se

Jag gör gärna samarbeten där vi tillsammans tittar på hur vi kan få ut så mycket som möjligt av detta, både via Instagram och bloggen. Jag är bred i mina intresseområden och är öppen för förslag.