Event & Föreläsning

Jag erbjuder en mängd olika event och föreläsningar. Kontakta mig på margareta.hallin@50something.se för mer information och hur vi tillsammans kan skapa en härlig aktivitet.

Färg och stil
Jag är certifierad färg- och stilkonsult och tycker framförallt att detta är kul att göra i grupp. Kom 3-8 personer så pratar vi om färgernas betydelse och vilka färger som lyfter dig. Vi jobbar tillsammans och alla gör sedan varsin färganalys och får tips på färger. På samma sätt gör vi med kläder där man tar med sig plagg man både gillar och ogillar och tittar på varför just dessa fungerar som de gör.

Är ni ett större gäng och behöver inspiration så gör jag även kortare och längre föreläsningar om både färg & stil och hur man sätter samman dessa.

Sy egna kläder
Jag har sytt egna kläder under många år och tycker det är kul att ge andra energi att komma igång. Med start våren 2021 så kommer jag att sätta samman webutbildningar i två steg. Både för dig som är nybörjare och vill lära sig mer men även för dig som kanske har sytt en del och vill börja använda symaskinen mer och få tips på enkla och användbara kläder att sy.