Var med på en digital sykurs – nya modeller och datum

I mina tidigare sykurser så har många efterfrågat att sy i jersey. Så nu har jag funderat och sytt upp modeller som dels är enkla att sy men också som man kan sy med en vanlig symaskin. Så jag hoppas du tycker modellerna känns fina och att du ska bli sugen på att hänga med när jag presenterar Sykurs 3 – en digital sykurs med modeller i jersey. Längre ner hittar du en extrainsatt sykurs 7+9/1 där vi syr en blus och en klänning med mönster som går att variera.

Jag planerar både datum för intensivkurser mellan nyår och trettonhelgen men även kvällstid med början i slutet på januari och framåt. Om kurserna blir fulla så sätter jag in extradatum.

Sykurserna är på tre tillfällen och vi träffas digitalt på Zoom. Det är upp till tio personer med på varje kurs vilket är lagom för att alla ska hinna med att få hjälp. Se nedan för datum och tider.

Det här ingår:

  • Tre digitala möten där vi träffas och jag presenterar de olika mönstren och hur man gör. Det blir tillfälle att ställa frågor och få hjälp. Men vi syr också förstås.
  • Totalt får du mönster till tre plagg i respektive kurs. Du får också mönster på en kasse för att du som är ovan ska komma igång med ett enklare projekt. Alla mönster är pedagogiskt gjorda med tydliga bilder med steg-för-steg-guide. Allt är enkelt att sy med vanlig symaskin och endast raksöm och sick-sack används. Du får hjälp så att du kan sy allt förstås men om du hellre vill sy med eget mönster så hjälper jag självklart till och förklarar.
  • Tillgång till en egen Facebookgrupp där jag svarar på frågor under hela kursens tid. Men jag tänker att vi även hjälper varandra och gruppen ligger kvar när kursen är slut. När kursen är över har du även tillgång till en större grupp där alla som har deltagit på en sykurs är med.
  • Tydlig information innan kursen startar om hur mycket tyg som behövs, kvalitéer och andra tillbehör. Samtliga mönster kommer skickas innan kursen startar.
  • 10% rabatt på en beställning på Stoff & Stil
  • Pris: 1.300:-

Datum och tider:

Sykurs 3

I Sykurs 3 syr vi två toppar och en kjol.

Här ser ni toppen men även kjolen i en enfärgad jersey som kallas puntajersey som är stadig men det fungerar med i stort sett vilken jersey som helst. Toppen är enkel att sy med två stycken som sys ihop med halsringning, ärmlinning och fållad nederdel. Kjolen sys i fyra våder och har resår i midjan.

Här är samma topp men i en mönstrad jersey. Så rolig och enkel att sy!

Tröjan i jersey har ganska rejäla puffärmar och mindre fållkant vid halsringning och nedtill. I ärmslutet har jag gjort ett knyt som en rolig detalj men vill man så kan man avsluta med vanlig fållkant som du ser på hals och nedtill. Ärmen går att variera så att du både kan göra den längre eller kortare.

SYKURS 3: 3/1, 6/1 och 9/1 kl 15-17

(Reserv) SYKURS 3: 3/1, 6/1 och 9/1 kl 11-13

SYKURS 3: 25/1, 1/2 och 8/2

Anmälan till: margareta.hallin@50something.se
Du kan reservera en plats under 24 timmar om du känner dig osäker på att boka direkt.

EXTRA Digital sykurs – blus och klänning

Jag har valt ut två av favoriterna från sykurserna i höstas, en blus och klänning med ok. Här är det enkelt att få till en snygg halskant tack vara oket. Båda mönstren är väldigt flexibla och går att variera i det oändliga.

I sykursen ingår allt enligt ovan men vi träffas vid två tillfällen så priset är reducerat. Kursen är perfekt för dig som vill passa på att komma igång och börja sy under jullovet.

SYKURS BLUS & KLÄNNING: 7/1 kl 14-16,30 och 9/1 19-20,30 – INSTÄLLT
OBS! Nytt datum 3/2 18,30-21 och 10/2 19-20,30
PRIS: 950:-

Vill du anmäla dig så skicka ett mail till: margareta.hallin@50something.se
Du kan reservera en plats under 24 timmar om du känner dig osäker på att boka direkt!

Har du några frågor så är du välkommen att ställa dem på samma mailadress,

Jag hoppas vi ses!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *