Välkommen på en digital föreläsning om färganalyser

Den 24 november kl 19-20.15 hälsar jag dig välkommen till en digital föreläsning om färganalyser.

Varför färganalys?

Jag får många frågor om vad en färganalys kan göra för dig och många känner att man vill bära exakt de färger man tycker om. Och det tycker jag verkligen att man ska göra. Syftet är dock att lära sig mer om sina färger och att DU ska synas och ta plats i första hand. Rätt färg kan också ge dig självförtroende då man ofta känner sig mer bekväm i de färger som harmonierar med sina egna färger. Dessutom är det hållbart då ett nyköp i ”fel” färg gärna blir liggande då det är något som ”skaver”.

Under en färganalys delas man in i olika årstider

Under föreläsningen så kommer jag att gå igenom respektive årstid och visa bilder så att du enklare ska kunna hitta rätt. Det kommer även massor av tips på färger som passar just din årstid.

Varma eller kalla färger?

Att säga exakt vilken årstid man är går bara att göra när man träffas fysiskt. Däremot så kan man genom att titta på hudton, ögon- och hårfärg känna sig mest hemma i en årstid.

Om man inte riktigt känner sig säker så kan det ofta räcka med att ha koll på de varma och kalla färgerna och vilken ton som passar dig.

Makeup som passar din årstid

Jag kommer också att prata om färger på makeup som kan passa din årstid.

Efter föredraget så finns det möjlighet att ställa frågor.

Tid och kostnad

Det är alltså 24 november 19-20.15 och priset för denna föreläsning är 150:- och platsantalet är begränsat.

Jag håller på att uppdatera min hemsida så att det ska gå att köpa din plats direkt men tills vidare så får du anmäla dig med ett mail till margareta.hallin@50something.se. Du får då en faktura som kan betalas med Swish eller bankgiro samt länken till föreläsningen.

VARMT VÄLKOMMEN!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *