Event och workshop med färg och färganalyser

Jag är certifierad färg- och stilkonsult och tycker att detta absolut är roligast att göra i grupp med en föreläsning med tillhörande workshop om man önskar. Antingen med kompisgänget eller som ett företagsevent. Nu är det öppet för bokningar så hör gärna av dig så pratar vi igenom om vilket upplägg som passar er bäst.

Bild lånad från Pinterest.

Med kompisgänget

Här träffas kompisgänget för en gemensam och härlig aktivitet och vi lär oss mer om färger och färganalys. Antingen så är vi hemma hos någon av er men jag kan även ta emot sällskap upp mot 8 personer.

Jag kommer att berätta mer om färgerna och de olika årstiderna. Delar med mig av många tips och hur man kan tänka. Med nyvunnen kunskap delar vi in oss i ”varmt och kallt”. Alla har med sig runt 5 plagg i färger man trivs i och i färger som ”skaver” och även jag har med mig plagg i olika färger som vi använder. Vi tittar på mina färgkartor och diskuterar vilka färger som känns bäst för var och en.

Om man vill så kan man även göra en ”riktig” färganalys för att det är först då man verkligen kan bestämma vilken årstid man tillhör. Detta är valfritt och bara de som önskar bokar detta under aktiviteten. Den som önskar kan även beställa en helt egen personligt framtagen färgkarta.

PRISER
Träff med kompisgänget under cirka 2 timmar, 6-800:-/person (beroende på antal).

Färganalys med dina personliga färger inklusive färgkarta som är personligt framtagen efter dina färger. Färgkartan levereras cirka 4 veckor efter färganalysen och skickas till dig med spårbar frakt. 1.850:-/person. Maxantal 4 pers.

ÖVRIGT
Jag bor i Göteborg så detta gäller i första hand i Göteborgsområdet men jag kan absolut resa en bit, så hör av dig så pratar vi om detta.

Vill du komma ensam eller i par så ordnar jag självklart även detta!

BOKNING
Skicka ett mail till margareta.hallin@50something.se eller 0705-66 53 88.

Företagsevent

Nu när vi kan träffas igen så har det blivit en stor efterfrågan på aktiviteter att göra tillsammans. Att prata om färgernas betydelse och hur det kan lyfta DIG och få dig att synas mer och ta plats är ett roligt sätt att umgås. Att veta ”sina färger” skapar dessutom en hållbar garderob och minskar felköpen.

Jag håller ett föredrag och anpassar längden och innehållet till vad ni önskar. Allra bäst gör sig föredraget med ett bildspel då man enklare kan ”placera sig själv” bland alla färger och toner.

När jag pratat en stund och delat med mig av massor av tips på hur man ska tänka så är det dags för workshop för de som önskar (max 25 personer). Alla tar med sig några plagg i färger man gillar och färger som inte känns bra. Vi delar in oss i grupper och tittar på hur färgerna påverkar oss och hur det ”rätta” färgerna kan lyfta oss. Jag går runt bland grupperna och delar med mig av tips. Här pratar vi främst om varma och kalla färger. Jag kommer ha en utlottning så att en person vinner en ”riktig” färganalys och kan bestämma sin årstid.

Om du är intresserad av att boka in detta på ert nästa företagsevent så skicka ett mail till mig på margareta.hallin@50something.se eller ring mig på 0705-66 53 88.

Här nedan kan du se hur eventet hos Mpya gick till. Alla var nöjda och hade en riktigt rolig kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *