Digitala sykurser höst 2022

Nu finns det flera olika digitala sykurser att välja på. Alla med tydliga mönster och instruktioner så att man verkligen kommer igång och syr plagg man kan bära själv.

Läs mer om de digitala sykurserna och boka din plats här

Samtliga kurser är digitala och vid 2-3 tillfällen. Läs mer nedan vad som ingår i varje kurs:

  • 2-3 digitala möten där vi träffas och jag presenterar de olika mönstren och hur man gör för att sy. Det blir tillfälle att ställa frågor och få hjälp.
  • Totalt får du mönster till de samtliga plagg. Alla mönster är pedagogiskt gjorda med tydliga bilder med steg-för-steg-guide. Allt är enkelt att sy med vanlig symaskin och endast raksöm och sick-sack används. Alla mönster finns i storlekarna XS-XXL.
  • Tillgång till en egen Facebookgrupp där jag svarar på frågor under hela kursens tid. Men jag tänker att vi även hjälper varandra och gruppen ligger kvar när kursen är slut.
  • Tydlig information innan kursen startar om hur mycket tyg som behövs, kvalitéer och andra tillbehör. Samtliga mönster kommer skickas innan kursen startar.

Läs mer nedan om respektive sykurs som finns tillgänglig nu!

Omlottklänning Nanna med tips om kjol och blus. kursstart 20/9 samt 10/10

I den här kursen syr vi omlottklänningen Nanna. Klänningen kan du göra med två olika typer av ärm, kort och puffig eller lång och vid. Med samma mönster så kan man även sy en omlottkjol eller omlottblus och kjol (se bilder på länken nedan). Detta kommer jag att gå igenom närmre vid det andra kurstillfället.

Kursen passar både dig som har sytt tidigare men även om du är nybörjare men behärskar att sy på symaskin. Pris 950:- inkl mönster.

Klicka här för att läsa mer och boka din plats – 20/9

Klicka här för att läsa mer och boka din plats – 10/10

Kjolen Tyra och knytblus Birgitta 18/10, 25/10 och 15/11

I den här kursen så syr vi kjolen Tyra och knytblusen Birgitta. Kjolen har två olika varianter, antingen med nedsydda veck eller med rynk och fickor i sidan. Båda modellerna stängs med dragkedja men detta går jag igenom långsamt under kursen. Vi kommer också att sy knytblusen Birgitta. Mönstret är under konstruktion så bilderna visar en liknande. Den kommer att kunna sys med både lång och kort ärm.

Kursen passar dig som har sytt lite tidigare men även den med mer syvana men som behöver en kick för att komma igång! Tyra är enklast (låt dig inte avskräckas av dragkedjan!) medan knytblusen är lite trixigare att få till knytet i kragen. Men jag visar alla steg väldigt tydligt. Pris inkl. mönster 1.450:-.

Klicka här för att läsa mer och boka din plats

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta mig på margareta.hallin@50something.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *