Färg och stil,  Min outfit,  Mode

Måttanpassa dina plagg

Den här veckan samarbetar jag med Studio Heijne. Här köper du dina plagg i storlek 32-54 men för att de ska passa exakt så måttanpassas varje plagg du köper.

Jag valde att visa blusen Revolution Top på mina bilder. Precis som med alla plagg hos Studio Heijne så är de väldigt flexibla. Förutom dina val i storlek så anger du dina mått för att få den att passa exakt. Och tycker du att det är krångligt så bokar du ett videomöte med Wendy som driver Studio Heijne.

Revolution top med många variationer

Revolution Top finns i två ärmlängder, kort eller lång. Här har jag valt en med lång ärm men det går alltså lika bra att få den i kort. Och tycker du att ”originalet” är lite för kort så väljer du att förlänga den.

Den här blusen har rund halsringning men du kan även välja v-ringning.

Eller den snygga sjalkragen.

Materialet i den här blusen är det vackraste siden. Så oerhört skönt att bära och kvalitén känns väldigt lyxig. Det finns flera vackra färger att välja på.

Dessutom gör Wendy väldigt fina mönster. Hon konstruerar själv eller samarbetar med konstnärer som de här två fantastiskt vackra mönstren.

Måttanpassade byxor

På samtliga bilder så har jag byxor och jeans från Studio Heijne. Det kan ju nästan vara en av de bästa sakerna med måttanpassade plagg då byxor ofta är så svårt att få bra passform på.

Jeansen jag har heter Blue Wide Leg Jeans. De är lite högra i midjan och du bestämmer själv din längd, precis som alla andra mått. I sortimentet finns ett par andra jeans som heter Cropped Custom Fit Denim som är raka och har en något läge midja.

De andra byxorna jag har på mig är dressade Cropped Suitpants som fins i båe en ullblandning och ull samt Freedom Trousers i siden så att du kan få ett helt set med blus och byxor.

Här hittar du alla byxor.

Klassiska klänningar i fina material

I sortimentet finns det olika klänningar, bland annat Day Dress som man anpassar på samma sätt som man gör med toppen, halsringning, ärmlängd och längd på klänningen förstås.

Fler klänningar hittar du här.

I mitt samarbete kan jag nu erbjuda alla läsare 20% rabatt på samtliga produkter i sortimentet om du anger koden 50something20. Rabatten gäller t om söndag 20/6. Passa på att få ett plagg som lever länge i din garderob, både mode- mässigt och kvalitetsmässigt.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *