Nya digital sykurs – omlottklänning och kjol

Så roligt att intresset var så stort när jag visade min nya omlottklänning som jag precis har sytt häromdagen på Instagram. Såklart att det blir en sykurs för de som vill sy själva.

Sykurs omlottklänning och kjol

Det kommer bli en kurs på tre gånger så att vi hinner med ordentligt. Under kursen så syr vi dels omlottkläningen som har en härlig vidd och puffig 3/4-ärm. Vi syr också kjolen med nedsydda veck och skärp som går att variera både på längd och vidd. Du får massor av tips under kursen med allt från tygval och hur det påverkar resultatet men självklart också hur du syr.

Det här ingår:

 • 3 digitala möten där vi träffas och jag presenterar de olika mönstren och hur man gör. Det blir tillfälle att ställa frågor och få hjälp.
 • Totalt får du mönster till de två plaggen. Du får också mönster på en kasse för att du som är ovan ska komma igång med ett enklare projekt. Alla mönster är pedagogiskt gjorda med tydliga bilder med steg-för-steg-guide. Allt är enkelt att sy med vanlig symaskin och endast raksöm och sick-sack används.
 • Tillgång till en egen Facebookgrupp där jag svarar på frågor under hela kursens tid. Men jag tänker att vi även hjälper varandra och gruppen ligger kvar när kursen är slut. När kursen är över har du även tillgång till en större grupp där alla som har deltagit på en sykurs är med.
 • Tydlig information innan kursen startar om hur mycket tyg som behövs, kvalitéer och andra tillbehör. Samtliga mönster kommer skickas innan kursen startar.
 • 10% rabatt på en beställning på Stoff & Stil
 • 20% rabatt på Sustainable Maker Room
 • Datum: 31/5, 7/6 och 14/6 kl 19-21
 • OBS! Nytt datum 8/6, 15/6 och 21/6 kl 19-21
 • Pris: 1.400:-
  Anmäl till margareta.hallin@50something.se
  Vid mindre än sex deltagare ställs kursen in.

Du är välkommen att höra av dig om du har några frågor. Annars hoppas jag att vi ses på en sykurs innan sommaren är här på riktigt!

9 reaktioner på ”Nya digital sykurs – omlottklänning och kjol”

 1. Heljä Thunberg

  Jag är jätteintresserad men undrar om man kan vara med om man är mer eller mindre totalt nybörjare? Sydde ett förkläde på slöjden för ca 45 år sedan och det är nog allt!😑

  1. Heljä Thunberg

   Hej och tack för ditt svar! Jag vill också anmäla mig till kursen den 8/6 och 15/6, mvh Heljä

 2. Lena Ljungkvist

  Hej! Har anmält mig till kursen men osäker till vilket datum; såg nu att det var en plats kvar till första ”omlott och kjol”.
  Tacksam om du vill bekräfta vilken kurs det blev. Vill oxå veta hur mycket tyg det går åt då jag vill beställa tyget från Borås!
  Hoppas du ursäktar min snurrighet🙏
  Vänliga hälsningar
  Lena

 3. Hej!
  Kan man få köpa uppsydd kjol av dig?
  Önska jag kunde sy men det går inte så bra
  Mvh Tina

 4. Hej,
  Kan jag få hänga på bara för ikväll 21 juni?
  Såg detta lite sent o vill få igång inspirationen att börja sy igen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *