Min outfit,  Mode

Vårens sneakers, loafers och sandaler

Är det något jag uppskattar högt så är det bekväma skor. Det är viktigt att de är sköna att gå i men jag vill ändå att de ska vara snygga. Så himla tacksam att trenden med sneakers håller i sig men jag tycker även om att bära loafers och sandaler så fort vädret tillåter. Här kommer tips på skor som jag gärna bär i vår/sommar.

Sneakers


De här är helt nya i min garderob och heter Adidas Ozweego. De är sååå sköna. Någon skrev att det är som att gå på moln och jag är beredd att hålla med. Jag har tidigare använt Adidas Falcon men tycker inte riktigt att de är så sköna och dessutom tycker jag att de slits fort. De flesta av mina Adidas är ganska stora i storlekn. Jag brukar ha 40 men på alla mina har jag 39 1/3 och får ändå plats med en uppbyggande sula i.


Här ytterligare ett par sneakers som är otroligt sköna. Modellen heter Adidas Yung och kom för ett par år sedan. Dessa lyckades jag knipa helt nya till ett otroligt lågt pris på Tradera. Finns i flera olika färgställningar.

Har letat lite bland webbutiker och tipsar om följande.

 1. Adidas Ozweego från Zalando som är den modellen jag har på mig högst upp.
 2. Även detta är Ozweego men finns i denna färgsättning på &otherstories.
 3. En ny modell jag inte provat som heter Adidas Response och finns på &otherstories.
 4. Detta är ytterligare en färgsättning på Adidas Ozweego jag är sugen på. Gillar extra mycket att det är svart sula som gör de mindre känsliga för smuts och ger en bra mix till det vita. Gillar även att det är kritvitt och off-white blandat.

En annan modell jag gillar är Veja från Brasilien som är gjorda i veganläder. Många av dem är lite platta att gå i så jag har fått lägga in en extra sula i läder som bygger upp hålfoten och ger extra volym i hälen. Bra tips för många skor för övrigt!

 1. Veja Rio från Zalando känns som en ganska ny modell. Gissar att de vill haka på de lite mer chunky modellerna då de kommit fler nya par den här säsongen.
 2. Veja Campo är en klassisk modell som ändå har utvecklats. Jag har denna färgsättningen och tycker att de känns användbara till så mycket. Men det finns i flera färger på loggan, ljusblå, svart, gul, röd och ännu fler tror jag. Arket har flera olika modeller och färger.
 3. Längst ned till höger finns Veja Venturi från Arket och är även det en uppdaterad chunky modell.
 4. New Balance har tagit över en stor del av sneakermarknaden den här våren. Så grattis till dig om du lyckats knipa ett par i modell 530. Gissar att de producerar för fullt eftersom efterfrågan är så stor. Dock har de New Balance jag har haft inte riktigt passat mina smala fötter så jag är glad för att jag har hittat Adidas Ozweego.


Chunky loafers


En annan typ av skor jag gillar är chunky loafers. Varje gång jag bär de här så får jag många frågor. Var lite osäker på modellen och hittade dessa från HM till en billig peng. Men jag gillar de så mycket och de är överraskande sköna. Har letat på HM men det finns inga liknande nu tyvärr men hittade två liknande modeller.


 1. Chunky loafer från &otherstories ser vansinnigt sköna ut. De har en hel del i sortimentet med spännen och annan typ av klack.
 2. En billigare modell är denna från Tops Shop/Zalando. Ser också skön ut och har den där chunky känslan jag gillar.


Chunky sandaler


De här otroligt sköna sandalerna från Timberland köpte jag helt nya i slutet på sommaren för 180:-. Bra tips att leta efter skor/plagg off season. Då kan man ofta göra fina fynd! De är otroligt sköna och jag tror jag kommer använda dessa massor snart. Gillar kombon här med lite mer uppklätt och en skönare sandal till.

 1. Den här ser både snygg och skön ut och kommer från &otherstories. De har så många snygga skor just nu!!
 2. Jag tror att detta är min modell. Den heter Sandal Jet och är alltså så skön. Kommer kunna gå långt i dessa!

Nu är jag nyfiken på vilka skor du kommer bära i vår/sommar. Har du tröttnat på chunky-modellerna? Jag tycker att de allra mest chunky kanske har gjort sitt och att modellerna ovan med lite lagom edge passar bättre. Men som vanligt bär man ju exakt det man gillar själv. Kommentera gärna eller ge ett hjärta om du gillar under Kommentarer.

5 kommentarer

 • AnnaP

  Vilken härlig samling skor och tips! Det inspirerar! Tycker det är svårt att hitta sköna skor till smala fötter. Har också problem med fotknölarna och tunna trampdynor. Men du klär upp dem så snyggt!👌🏼

  • mhallin

   Så kul att du gillar Anna! Jag har motsatt problem med breda fötter men tycker att jag har hittat mina favoriter. Ett bra sätt om man har problem med fotknölar och ömma fotsulor är att lägga in ett inlägg i skorna. Jag har både ett par som är gjorda efter mina fötter men har även flera par i läder som är uppbyggda. Blir så mycket bekvämare!

 • Pernilla/I will not keep calm

  Jag är mycket förtjust i chunky skor! Ska kolla in dina sandaler, ser jättefina ut. En blandning av bekväma och snygga, bästa varianten ju!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *