NY Digital sykurs – kaftan med fickor och skärp samt kimono

Nu har jag uppdaterat mönstret på kimonon och även tillsatt både skärp och fickor. Vet att båda brukar vara efterfrågat. Så nu sätter jag upp en ny digital sykurs med denna kaftan samt den populära kimonon.

Datum kommer att bli 3/5 samt 19/5. Då får man lite tid mellan gångerna och hinner både sy och samla på sig frågor. Kursen pågår mellan 19-21.

Här ser du bilder på den ”nya” kaftanen som går att bära både med skärp och utan. Fickor är valfritt.
Kimonon som går att sy i olika tyger.

Det här ingår:

  • 2 digitala möten där vi träffas och jag presenterar de olika mönstren och hur man gör. Det blir tillfälle att ställa frågor och få hjälp.
  • Totalt får du mönster till de två plaggen. Du får också mönster på en kasse för att du som är ovan ska komma igång med ett enklare projekt. Alla mönster är pedagogiskt gjorda med tydliga bilder med steg-för-steg-guide. Allt är enkelt att sy med vanlig symaskin och endast raksöm och sick-sack används. Du får hjälp så att du kan sy allt förstås.
  • Tillgång till en egen Facebookgrupp där jag svarar på frågor under hela kursens tid. Men jag tänker att vi även hjälper varandra och gruppen ligger kvar när kursen är slut. När kursen är över har du även tillgång till en större grupp där alla som har deltagit på en sykurs är med.
  • Tydlig information innan kursen startar om hur mycket tyg som behövs, kvalitéer och andra tillbehör. Samtliga mönster kommer skickas innan kursen startar.
  • 10% rabatt på en beställning på Stoff & Stil
  • 20% rabatt på Sustainable Maker Room
  • Pris: 950:-

Vill du vara med på denna sykurs? Skicka då ett mail till margareta.hallin@50something.se.

6 reaktioner på ”NY Digital sykurs – kaftan med fickor och skärp samt kimono”

  1. Hej! Jag vill anmäla mig till kursen att sy både kimono och kaftan 3-19/5.

    Med vänlig hälsning, Ulrika

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *